Shoe heaven


Vad kan nu detta vara? Har äntligen fått hem mina LITA-darlings och nu är det fan inte långt kvar till studenten, balen och arbetslösheten. Det känns sjukt. Det var ju nyss januari? Jag vill inte sluta och samtidigt vill jag det. Skiter dock för tillfället i att begrunda detta och tar tag i mer närliggande problem, som exempelvis att hinna köpa allt/få hem allt innan balen och studenten. Har inte mycket kvar nu, men så är det ju bara en dryg vecka kvar också. Jävla pissdag idag för övrigt. Men jag fick åtminstone köra massa bil och åka till pållarna. Dags att skriva lite på gymnasiets sista inlämning (!) och sedan krypa till kojs. Köss!

Maybelline Fit Me!

Hade hört mycket bra om denna budgetserie så bestämde mig för att testa. Jag har inte använt foundation på fem år, så lite ovant känns det allt. Ska dock inte använda det till vardags, vill ju helst inte ha värre hy än jag redan har och vem bryr sig när man bara är i skolan? Det bästa med den här foundationen är att det fanns en tillräckligt ljus med rosa bas. Det är ju ett stort problem för oss med likblek hy annars.. Dessutom är den väldigt lätt, men täcker ändå tillräckligt. Köp tre betala för två är ju inte helt fel heller. Thumbs up!

Plutten dååå

Skåda min adoptivson! Världens sötaste lilla plutt. Kaxig som satan, kommer bli ett helvete att ha att göra med när han inte är liten och gullig längre men det struntar jag i. Underbart bra bild för övrigt, haha.

RegnfluffGå ute i regn, sätt upp håret i en boll, låt det torka, släpp ut morgonen efter (waah! volym!) och locka några slingor. Fluff deluxe!

3 Mos. 18:3-4


Mjukisbyxor, Converse och chilla base! Haha, eller? Lyssnar på Let's Dance och letar fakta till näst sista inlämningsuppgiften på gymnasiet, det ni. Blir fika med Johan imorgon och sen ska jag ut och agera extramorsa till de nyfödda småttingarna i stallet. Cuteness level over 9000. Ni skulle bara veta!

Bakterierna tar över jorden


Och så taggar vi projektredovisning då! Eller nja

RSS 2.0