Happy new year!

Helluu honeypies. Gott nytt år på er! Mysigaste morgonen everr hos finaste pojken och i eftermiddag bär det av till morbror för lite nyårsfirande där. Jag ska visa prov på mina nyförvärvade matlagningskunskapet genom att bidra med tre (!) olika förrätter. Haha, det får väl gå som det går.. Kör på en söt (?!) liten svart klänning, silversmycken, mockawedges, korsörhängen och hög stram kut. Lovar att vara flitig med kameran. Hörs nästa år (haha), ha en kanonkväll nu!

Mellandagsrea @ skövde

Hängde med morsan och mormor på Maxi (jaja, Elins Esplanad då.. Det är jobbigt med nya namn, okej?) och kikade lite på mellandagsrean. Inget planerat, men några plagg fick visst följa med hem ändå. En glesstickad, mysig svart tröja från Cassels, 99 kr - prickig transparent tröja från Lindex, 199 kr (ej rea men den är ju SÅ fin) (kände plötsligt där i provhytten att jag hade fallit död ner utan en prickig tröja i min ägo) (när jag tröttnar på transparenta tröjor kommer jag få slänga halva min garderob) - lång, tunn, brun kofta från Gina, 100 kr - världens skönaste och snyggaste byxor från Lindex, 199 kr. De där byxorna alltså! Astighta och superstretchiga med kostymbyxfickor i bak och knappar längst ner. Ska försöka ta lite bättre pixx på dem imorgon. Jag är så otroligt lättköpt.. så fort något är antingen a) transparent eller b) har kostymbyxfickor blir jag heeeelt såld och struntar i vad allt priser heter. Men vad gör det när man är ekonomiskt oberoende? Eeh.. Nu ska vi bara göra mellandagsrean i Gbg också, sen är livet allt ganska uthärdligt!

H&M spring news

H&M's vårkollektion är nu här, med en hel del fina grejer! Blev störtkär i koftan så då fick lite annat åka med också. Hade egentligen velat ha mycket mer men kände att 500 spänn var gränsen.. Nåja. Clothes = happiness

Think we kissed but I forgot

Hej sötnosar. Mycket tid har passerat sedan vi hördes av sist. Gårdagskvällen spenderades dock inte alls ute på krogen på grund av det svinigt dyra inträdespriset. 200 spänn i dörrn, whaat?! Vet ni hur mycket man kan få för 200 riksdaler? Något som känns betydligt mer värt än ett krogbesök på juldagen i alla fall. Istället spenderades kvällen/natten med massa mys och prat. Stormen rasade utanför och det var ganska underbart faktiskt. Me like. Fast nu är jag skitsugen på att dra ut, haha. Lär ju inte bli utgång för min del på nästa studentjippo (after ski-tema plus att det inträffar, lämpligt nog (märk ironin) på en tisdag) så jag får se till att leka av mig lite nu på jullovet. Helst en torsdag då allt är billigare än billigast.....


Langar cambild halva gårdagens outfit. Sammetstights, nitar, spetsskjorta. Man ser så himla mycket av det också. Mm.

Färdigtöjt



Nu så, då ska bara nästa öra fixas också. Perf size, skitnöjd!

Black//black//black





Transparent skjorta - H&M / Nitbälte - Bluefox / Kavaj - Cassels / Jeans - Weekday / Heels - second hand / Ringar - JFR, StyleByTyra, Glitter, second hand

Idag var det sista dagen i skolan, vilket betyder att min plugga-dygnet-runt-period har inletts med dunder och brak. Ni kommer alltså knappt höra av mig mer på några veckor, så god jul och allt det där så hörs vi kanske någon gång i livet

Feelgood-bloggar



Kända, visst, men det är bara för att de förtjänar det

Mysduon Reinfeldt och Borg

Den här ska jag lätt köpa!! Veckans (dagens) must-have. Jag är i alla fall en människa som bryr sig om vad budskapet på tröja faktiskt är, till skillnad från resten av mänskligheten. "Men den är ju snygg" är ett argument som aldrig kommer bita på mig. Jag menar, håll med mig.. visst hade det känts jävligt obehagligt att gå runt med Juholts musch på tröjan?

Sanning och bikini

Det var ju sanningen som skulle fram i den här bloggen. Så såhär en mysgo fredag, när alla andra är ute och super skallen av sig, kan vi ju alltid tala lite om sanningen.

Nu i juldagarna är det tydligen dags för något slags studentbad på arenan. Snubbarna highfivear sig själva och ser fram emot ett smörgåsbord av glovänligt tjejmaterial. De snygga brudarna ser å andra sidan fram emot att få visa upp sina vältrimmade kroppar, men själv får jag ångest ända in i märgen.

Jag är sjukt mycket snyggare nu än jag var när denna så kallade bikiniångest uppkom i de nedre tonåren. Av detta drar jag slutsatsen att i mitt fall har det faktiskt inte det minsta med mitt egentliga utseende att göra. När jag glor på mig själv i en spegel är jag assnygg, även iförd bikini. När jag kommer ut bland folk och ska granskas, jämföras och visas upp känner jag mig som en blek liten satt degklump, utan vare sig form eller fason. Därför undviker jag bikinisammanhang tills vidare (for ever). "Acceptera dig själv" och "älska dig själv" är fraser som basuneras ut av moraltanter, men känns det bättre för det? Ärligt talat? Inte ett jävla skit.


Fericirea


Fika med en fin människa idag, förhoppningsvis finbesök på lördag. Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna det här? Haha.

JFR.se




Beställt!

 

Dags å såve litt?

A crimson sky for a crimson mind



Linne - Gina Tricot / Kavaj - Cassels / Byxor - H&M / Wedges - Skopunkten / Halsband - Glitter / Ringar - StyleByTyra.se, second hand


Fina tvättmaskinen där! Annars så är stram hästsvans och redlips grejen. Kilklackar också. Alltid hatat det förut, vad hände där liksom

Mechanic manic black assassin


Mörkret släpper sakta sina fjättrande klor om horisonten. American Storm fyller rummet, kaffekoppen värmer mina händer och just nu finns det ingen plats i världen där jag hellre hade velat befinna mig.

Kanske är det så att jag både vågat och vunnit. Kanske är det en ny dag som gryr.

Kenzpo



Den här outfiten är så jävla mycket i min smak att jag får stånd.. Svart, svart, svart och olika material. Transparent, stickat, skinn. Röda läppar. Jeffree Campells. Stånd var det ja.. This girrl knows how to dress!

Yesterday's vomit


Just nu är jag och julpyntar stallet och äter mig fet på J-O's jättehemgjorda pepperkakor, men jag langar uppdatering ändå.. I form av gårdagens enkla, svarta lilla outfitta. Sista uppdateringen för helgen dessutom. Har så sjukt mycket plugg att jag känner för att skjuta mig själv, vilket för mig är en hyfsat ovanlig känsla gällande skolan. Nå, ha en bra helg peeps.

Polotröja - Gina Tricot / Kjol - H&M

Obsession

Försökte nyss öppna en flaska mousserande, gick la sådär.. Tio minuters svettande ute på balkongen och korkjäveln hade fortfarande inte släppt. Nu är min handflata ilsket röd, vinet är uppdrucket och maten inmundigad. Idol, fika och sedan plugg för hela slanten.

Dragon Tattoo by H&M





Är inte detta lycka, så säg?! H&M släpper en liten Lisbeth Salander-inspirerad kollektion och till ingens förvåning är detta verkligen något som går hem hos mig. Matta, mörka färger, trasigt, läder och denim. T-shirten på bild tre bara jag MÅSTE lägga vantarna på. Är också jävligt sugen på kappan..

Like my new piercing?


You won't break me under blood red skies

Sincerely FUCK YOU

Cracked and burned

Paket till mig från poften! Fick en smärre chock när jag öppnade och insåg att det där åbäket ska in i mitt öra. Det är nämligen så att jag blir tvungen att töja ut till 12 mm om jag ska få in mina 10 mm-öljetter. Men ni måste erkänna att den där jätten INTE ser ut som 12? Hujedamig

And God gave us coffee


(old pic) Morrn!

Ear piercing inspiration

Just nu är olika piercingar i öronen något av det intressantaste som finns i min värld. Antagligen för att det är otroligt lätt att göra, ej smärtsamt, gratis, ej permanent, kort läketid och så finns det ju så otroligt stor variation på piercingarna! Jag blev jävligt inpirerad av snygga Mirres piercingar här nedan, så inspirerad att jag nu sitter med en säkerhetsnål i örat - igen.. Placeringen är dock inte densamma, men jag älskar hennes val av stilrena små silverkulor.

Nä men ärligt.. hur normal är jag på en skala då? "Fan jag orkar inte plugga.. ääh piercar mig lite istället" jaha okej Miranda, fin hobby, jättefin. Andra brukar fundera i flera månader innan de skrapar ihop mod/pengar och går till en professionell piercare med hjärtat i halsgropen, men det går ju naturligtvis inte för sig, nänä

 

Fett sugen på rött hår också men fullt så drastiska ska vi inte vara

 

Godnatt


Lace shirt

Tradera gör en snål bortom alla rimliga gränser. Skåda min DRÖMSKJORTA, helt galet jävla underbar, som blev min för elva svenska riksdaler. Elva. ELVA!! När jag gick runt och myste på Myrorna med Emma idag så frågade jag mig själv varför jag tyckte att ett pris på hundra kronor var rätt saftigt tilltaget. Nu undrar jag ingenting längre. Tack så mycket, Tradera, för att ni har hjärntvättat mig till att få en pengamoral som mycket väl skulle kunna mäta sig med Krösus Sorks.

Ska den verkligen vara så stor?

Julstjärnan, alltså. Inget annat.. hehe. Heter det ens julstjärna? Skit samma, alla fattar. Det hade varit galet fint med en svart sådan i mitt fönster just nu. Typ den här på bilden nedan. Men på sidan där den säljs står det att den är 100 cm i diameter.. whatte? Är det bara jag som är totalt efterbliven i ämnet julstjärnor, eller är det verkligen standardstorlek? Alltså.. Den kommer ju att blockera hela mitt fönster. Halva, utan överdrift. Hmm.. Ska gå på julstjärnejakt på stan och se om det finns något mindre. Den som sa att size doesn't matter ljög bigtime.


Stephany//Franky

Sorry för att jag snodde bilden osv.


Drag me in//slam the door


Jag hade tydligen fel.. 1-0 till Elvis! Här iklädd Lådas partyhatt. Vissa kan ju inte ens lägga skulden på alkoholen

As we hit the promised land

Ont i fötterna efter att ha gått över hela jävla stan typ tre gånger i mina 13,5 cm killerheels, men glad. Gårdagen pendlade ganska rejält. Upp, ner, jättener, lite upp, ner igen och sedan stadigt stigande uppåt tills det var dags att bege sig hem från krogen vid två. Bra sammanfattning Miranda. Det skulle vara jättetrevligt att komplettera det här mystiskt obegripliga och högst ointressanta inlägg med en galen partybild, men någon sådan har vi ju naturligtvis inte i lager.

Just det, det var ett äckel som slog till mig på röven som jag ville döda. Tyvärr hann han försvinna innan jag hann klippa till honom. Vid närmare eftertanke var det nog ganska tur, annars hade jag nog blivit väldigt utslängd. Men fan vilka jävla assholes en del snubbar är. Vad tänker de med? Ärligt talat?

Not like you//anymore


Enough said.
Imorgon ska jag ut, och jag hoppas det blir lika roligt som sist. Nyktert, men förvånansvärt roligt. Antagligen just därför. Den här gången är dessutom världens bästa Emma med, så hur kan det bli annat än kanon?

Något som däremot INTE är kanon är att min söndersexiga tunna svarta klänning med spets, nitar och feeet ryggurringning är borta. Japp, spårlöst försvunnen. Buhuuhu.. Hade ju velat ha på mig den imorgon. Tror jag precis utvecklade en outfitdepression. Har verkligen ingenting att ha på mig annat än vardagskläder.. fml

RSS 2.0