Isadora Hair Mascara

Jag har länge varit lika vansinnigt trött på mitt tråkiga hår, som inte alls matchar min färgstarka personlighet (hehe), som jag har varit vansinnigt nyfiken på IsaDora's hårmascaror. Häromdagen gjorde jag slag i saken och köpte nyanserna "Sparkling blonde", "Royal Blue" och "Hot Pink" och idag trillade de ner i brevlådan. Mitt jobb utgör ju dessvärre inga tillfällen att prova nya smink- och skönhetsprodukter (vem fan ska bry sig om att jag är snygg när jag ligger och gräver i rabatten på kyrkogården? Döingarna eller?), men i helgen blir det fullt upp som vanligt och då kanske jag testar om de håller måttet. På fredag ger jag hästarna ledigt, och då ska jag istället passa på att fixa lite i trädgården här hemma och åka till pojkvännen på kvällen. På lördag blir det storstädning i stallet (förhoppningsvis med många ölpauser) och på kvällen fyller min kusin 18 så då blir det såklart firande. På söndag är det dagsvandring i Hökensås - den årliga tvåmilen. Hoppas (inte) vi hittar lika mycket kantareller som förra året (helt oavsiktligt, dessutom). Det var tungt att bära, okej?

Fullt ös medvetslös! zZZzzZZZzZzZzzz....

 


Once upon a time I knew this face

Stand and face each other
Don't know what to say
But that look in your eyes
Give it all away

You say you've got these feelings
You can't put into words
But you don't have to say a thing
'Cause I've already heard

Give me one good reason
Why this has to be

Make up store microshadow pollution

När det var ungefär en månad kvar till studenten och balen började jag fundera lite över hur jag ville ha sminket,
och rev samtidigt igenom mina sminklådor på jakt efter något användbart. Den ynkliga samling jag slutligen lyckades rota fram var så liten att det var rentav tragiskt. Efter att inte ha använt smink alls på över ett år så hade visst förråden sinat mer än jag först anat. Detta var emellertid ingen större förlust. Under min period som sleazeare (som, ironiskt nog, var föregångare till den sminkfria perioden) använde jag mig dagligen av sotningar och konsumerade glatt kilovis med mörk (billig) ögonskugga. Jag drar mig till minnes när jag med en dåres envishet försökte bekämpa de oundvikliga ränderna som uppkom i vecket efter en halvtimme och förbannade de värdelösa pigmenten. Samtidigt var jag uppenbarligen inte beredd att lägga ner de pengar och den efterforskning (läs: klicka runt på nätet i en halvtimme) som krävs för att hitta produkter som faktiskt både stannar kvar på locket och ger den färg som förpackningen utlovar.

Nu är det slut med alla sådana snålhet- och lathetsfasoner. I fortsättningen är det endast MUS-ögonskuggor som har tillträde i mina sminklådor. Innan studenten köpte jag deras Microshadow "Vanilla" och jag kan inte vara mer än nöjd med en matt basskugga än jag är med den. Näst i tur på inköpslitan är matt svart och vit - M/S "pollution" och M/S "white". Som ni ser på bilderna (och i rubriken, för all del) kan jag nu bocka av "pollution". Hej och välkommen!Midsummer weekend

Världens mysigaste midsommarhelg började med midsommaraftonskvällen hos Johan, där jag och min man kom drällande över en timme efter alla andra (haha) och jag satte igång och grillade en halv mataffär.. Lite finöl på det så mådde man rätt bra. Men fy satan vad kallt det var i min lilla byxdress! Tur att man satt precis framför grillen.. På morgonen efter hämtades vi av mor, far och mormor för att dra till Tiveden och fira midsommardagen med släkten. Axel underhölls dessutom med spännande anekdoter om släktens brottsliga förflutna som min mormor och morsa glatt upprepade under kvällens gång. Det är ett under att jag inte är singel, haha!

Dessvärre var jag inte särskilt flitig med kameran (skäms) men ni får i alla fall se hur jag såg ut de båda dagarna. Hoppas er midsommar blev lika lyckad som min! Nu är det bara att tagga jobb imorgon, särskilt med tanke på att det ska komma världens monsunregn och nej, för en vaktmästare är vädret aldrig en ursäkt för att vara inomhus..


Älskar dig! ♥

Summer nail polish from Depend

Ah, vet inte vilken färg mina naglar vill ha imorn. Turkost? Rosa? Benvitt? Funderar starkt på benvitt, eftersom jag kan matcha med benvita rosor i håret. Till det - min nya byxdress, rödbrunt skärp i midjan, Jeffrey Campbell Lita black (skärpet matchar klacken). Sounds good eh? Ganska romantiskt men jag gillar det. Hoppas vädret tillåter denna kalla outfit bara, haha. Hur som helst. Nu har jag köpt hårmascaror (mer om det imorgon) och sängen väntar. Pis aot!


25 kr/st.

H&M summer sale

Snabb som den råtta jag är passade jag på att bildligt rafsa åt mig två plagg från H&M.com's summer sale. Det som föll mig i smaken var en söt liten byxdress och en glesstickad, kortare tröja med trekvartsärm, lagom loose urringning och en alldeles underbar intensivblå färg. Idag hämtade jag ut plaggen på lunchen och jag är mer än nöjd! Byxdressen kommer jag dock behöva sy in lite i benen (alldeles fladdrig?!) och det måste väl betraktas som ett minus att jag fick börja med att stryka den i en kvart.. Nåja, den blir förhoppningsvis fin att ha på midsommar!149:-


74,50:-


Inte på rea, men ändå. Kanonfina sommarörhängen, 39,50:-

Perfect bustier

HELVETE vilka perfekta bustiers! Måste bara ha tag i den vita. Måste. Är de små i storleken mån tro?

199 kr @ Gina Tricot


New era, I encourage you to breathe

Jag ska börja blogga igen. Så är i alla fall ambitionen. Därför kommer det ske små designförändringar och eventuellt viss reducering av bloggarkivet innan det nya kan börja spira. It is time!

Jag och min vackra fru på studentbalen


Igår tog jag studenten

Och med det kom ett drastiskt insjuknande. Men visst var det trevligt sålänge jag höll mig på benen. Uppskattar verkligen alla som kom på min mottagning och mina föräldrar, mormor och moster som hade fixat allt så otroligt fint. Mer bilder kanske kommer.. Nu blir det sängliggande och hoppas att antibiotikan verkar så att jag kan gå på studentbalen imorgon. So long!

RSS 2.0