Eternal betrayer

en outfit från nu i veckan
Hej ungar. Har varit lite nere ett par dagar, nu behöver jag sluta stressa och bara bryta av vardagen. Passande att jag drar till hufvudstaden imorgon or what? Haha. I Stockholm blir det en mysig kväll med kusinerna, lite shopping samt vinprovning. Kommer hem på söndag. Väldigt, väldigt välbehövligt känner jag. Mm.. Idag har varit en duktig dag. Städat, packat, gjort klart det sista jag hade hängande över mig i plugget, tränat.. Vad mer kan man begära av en dag? Saknar min man bara. Så nu ska jag lägga mig tidigt (!) och krama kuddarna istället (forever alone). Får pussa honom hela dagen imorgon så jag klarar mig över helgen, haha.

Därför ska man stå upp för den man är

http://www.annaellinor.devote.se/blogs/16209282/hur-rycker-man-upp-sig.htm

Tack för de orden.

Moonlight nail polish

Godmorgon! Precis gjort klart tårtan tills ikväll och skall nu bege mig ut på en löprunda. Men först tänkte jag visa mitt nya lack jag köpte härom veckan. Och jag måste säga att jag är DJUPT imponerad! 11 poäng av 10 möjliga. Lacket har helt breathtaking glans och lyster och var heltäckande efter bara ett lager. Så nu verkligen LYSER mina naglar haha, so cool! Från Depend.


Chains of misery

Stickad ljusbeige kofta med fint fall (ungefär som på min långa kavaj, älskar det) blev lite pimpad före användning! Inte lika puttenuttigt, lite mer jag. Axlvaddar och kedjor är grejen - markerade axlar är faktiskt grejen över lag. Jag har inte sytt något eftersom jag kommer att behöva plocka bort hela paketet när koftan ska maskintvättas, så det är en enda fet säkerhetsnål som håller ihop både kedjorna och vaddarna.

Ikväll har jag gjort precis enligt planerna - duschat kokhett lääänge inklusive hårinpackning och bodyscrub, målat om både tå- och fingernaglarna (silverr and cherry!), gjort tårtbottnar till chokladtårtan jag ska fixa tills älskling kommer hit imorgon och avslutat kalaset med te i soffan framför en svinlång, svinbra och svinsorglig film. Höll på att gråta ögonen ur mig där på slutet. Extremt välbehövlig kväll efter allt stressande med prov och inlämningar och annat plugg. Jag har visserligen saker att fixa i helgen men det tänker jag inte tänka på förrän imorgon. Nighty fellas!

Gymnasietidens sista schema


INTE mysig måndag men torsdagen var ju desto roligare (projektarbetet är ingen lektion)! Inte fullt lika grymt som mitt förra men jag ska nog överleva.

Annars då? Jovars, Matte E-kursprov i fyra timmar. Gick helt okej ändå. Men nu är jag som en zombie, helt sönderköttad i hjärnan. Orkar inget mer idag. Dessutom är jag irriterad på (vissa) människor och trött på att vara tjockiz. Meeen I guess I'll survive that as well

Wake the dead, the saints are in hell



Drar strax till skolan i min nyinköpta pch nypimpade kofta! Från H&M. Kan visa bättre pix sen. Annars är t-shirten från H&M, halsringen från JFR.se och byxorna från Lindex. Have a nice day peeps!

"Bara köpa mascara"

Ojrå, satt  och räknade matte och glömde tiden.. ehe. Klar med repetitionen (avklarande av samtliga C-uppgifter) på kap 1 nu iaf, skönt! Bara två kapitel kvar, på tre dagar. Det får gå.

Skulle ner och köpa mascara på håltimman (insåg att jag skulle bli så illa tvungen att köpa black brown istället för super black om jag inte ska gå osminkad fram till påsk) men eeeeh det blev visst lite mer än så. Jag är farlig. För mig själv. Eller ja, för min ekonomi i alla fall. Innan jag gick ner på stan hade jag inga pengar att köpa något annat än mascara för. När jag kom till stan hade jag visst pengar till både mascara, allroundlack, två nagellack, schampo och ett par shorts. Jag kan inte hålla i pengar... MEN nu har jag universums mest perfekta svarta superstretchiga jeansshorts, och Gina Tricot gör det igen! Ett par kvar i min storlek, som hittat. 249 kr!


Kan Dee look-a-like

Köpte bland annat den här tshirten på H&M i Göteborg. Jag hade funderat läänge på att köpa en Kan Dee-magtröja med liknande print (här är inlägget) men när jag väl fick tummen ur röven var den såklart slutsåld. Nu är jag dock glad för att jag inte köpte en, eftersom jag fick tag i denna isället för ynka 99 riksdaler. Klippte av den lite bara och så var det klart. Ah, längtar som en tok till våren så man kan glida runt i magkorta tröjor, highwaist shorts och brillor..

Dessutom fixade jag mig ett maffigt svart halsband! Lite pyssel såhär en söndagkväll. Nice huh?

I'll never find someone like you


(old pic)
Precis hemkommen från min fina man, så glad. Hur kan man vara annat, när man har haft turen att få en sån som han? Haha. På disciplinfronten går det framåt - jag var svinduktig med mat/träning igår, så tänkte keep it up idag. Sen blir det plugg för hela slanten. MVG på kursprovet i Matte E here I come! Fick förresten full pott på psykologiprovet, glad tjej.

Psycho bitch


Don't mess with things you don't understand. ---

Nu är det dags att lämna all gammal skit bakom sig - once and for all. Jag mår bättre nu än jag någonsin gjort förr, och ingenting ska få förstöra det. Folk som är riktiga jävla rövhål? Folk som sviker? Folk som man tror man känner utan och innan, som sedan visar upp nya, oanade sidor? Folk som förstör ens liv? Jo, sådana finns. Det är vi nog alla medvetna om. Men man kan välja om man blir påverkad eller inte. Det finns ju även folk som bryr sig. Folk som man kan lita på, folk som är där när man behöver dem som mest. De man älskar. Och de är ju tusen gånger viktigare.

Ånger gör ingenting inte ogjort. Men att ständigt bli påmind om det som har varit gör en hämmad, hindrar en från att utvecklas framåt. Ja, jag slösade bort nästan tre år av mitt liv. Ja, jag höll på att helt förlora mig själv. Men nu är det hög tid att acceptera det och lämna det bakom sig. Att gå vidare.

@ Gbg 9/1




Favorit i repris - shopping i Götet och finlunch på Swedish Taste. Världens godaste mat, världens bästa service och världens mysigaste kypare. Rekommenderas VARMT. Längtar redan till nästa besök.

Nude nail polish


Jag är inte helt säker på om jag gillar färgen, men det var ju något nytt i alla fall! Nästa gång ska jag nog ta något i körsbärsfärgen, eller göra en vanlig fransk manikyr. Längtar till Teneriffaresan, då ska jag bära benvitt. Extremt snyggt på sommaren.

På make up-fronten har jag stött på något ytterst störande. Min vanliga parfym verkar ha utgått (?!?!) och min mascara är slut i svart precis överallt. Jag kan inte tänka mig att köpa vare sig någon annan mascara eller parfym. Speciellt inte mascara. Jakten fortsätter...

Träningsnarkomanen talar

Hej alla barn. Kollade nyss på Bigget Loser och fick sjuka träningsabstinens, haha.. Såna program gör mig så avskräckt, och samtidigt sjukt peppad. Mys. Så nu har jag lite nya, tuffare mål att se fram emot framöver. Blir träning varje dag fram till måndag iaf, känns gött. Stilla mina begär lite.

Folk i min närhet kanske tycker att jag har bra disciplin men själv anser jag att den är katastrofalt dålig. Det ska det också bli ändring på. Jävla dator, den äter upp all min tid. Hur svårt kan det vara att träna, plugga, hålla ordning, planera mm? Jättesvårt tydligen. Men alla kan ändra sig och alla kan utvecklas. Inget är omöjligt! Så nu gör vi ett nytt försök att ta tag i våra liv, fint det. (schizofren)

Pluggfronten då? Än så länge ser det lovande ut, fick MVG på första provet i Cambridge-engelska/engelska C. Lättnad. Nu ska bara psykologin gå lika bra :) litteraturprov imorgon också, gött det. Kanske är dags att krypa till kojs så man inte är helt död imorgon. Sleep tight!


(bara hybridstycken i det här inlägget (och dessutom totalt osammanhängande) men jag bloggar ju bara för min egen skull numera så who gives a fuck)

American flag high waist shorts


Det är alltid en vild chansning att köpa byxor/shorts på nätet, men i det  här fallet visade det ju sig vara en riktig hit! Supersnygga, riktigt höga i midjan och sitter som smäck. Fullträff, Gina! Ytterst imponerande.

Nu kanske jag ska börja tänka på att hålla igen lite på shoppingkontot, hehe.. Särskilt med tanke på att jag ska till Stockholm om drygt två veckor. Det blir ju ALLTID köpt något även fast man försöker att låta bli.. (ska sluta spana på snygga bustiers på Topshop's hemsida) Men är det något jag är bra på så är det fan att shoppa. Ja, bättre att vara bra på något än inget. Jag köper visserligen hur mycket kläder som helst på Tradera, men när jag väl handlar i vanliga affärer så går det också bra minsann. Exemplifierar med hjälp av gårdagens shoppingrunda: tre t-shirtar, en tröja, två par trosor, en BH, en klänning, en necessär, tre nagellack, två ringar samt ett par skinnkängor, för sammanlagt ca tusen spänn. Det ni!

Heading for school





Oj vad mycket det har varit de senaste dagarna! Igår var jag med morsan i Gbg för mat och shopping. Helt underbart, som vanligt! Och jag köpte en jävla massa grejer, även det som vanligt.. Nu ska jag springa iväg till skolan (okej, bli skjutsad av min snälla far), men såhär ser jag ut idag! Lockat hår, ny kort tshirt från H&M, levi's shorts, klackar, kort kavaj. Seeya!

Don't get near, don't take me for a fool



Tröja - Cassels (från mellandagsrean) / Byxor - H&M / Korsörhänge - Pretty Random Jewellery (nytt!)

Alla känner apan men apan känner ingen


Jävla idioter.
-
Drar på kalas hos brorsan en sväng, outfitbilder kommer sen! Lockat håret med plattången för första gången. Det blev rätt bra när man väl fick in rätt knyck.. Haha. Kör annars enkelt idag med stickad tröja, skinnbrallor och en osminkad look. Hörs sen!

But that look in your eyes




Yo kidz. Mår himla bra idag alltså. Fin kväll igår med mys och prat ända in på småtimmarna och i förmiddags träffade jag en vän och tog en kopp. Skrattretande osannolikt sammanträffande igår också, men det behöver vi inte gå in på. Haha.. Nu ska jag ta och baka muffins av min pollypåse här, och ikväll ska jag älska med matteboken. Var egentligen sugen på att dra ut men alla andra är ju tråkiga när jag för en gångs skull är rolig.. forever alone, snyft snyft

Inviger min Lisbeth Salander-tröja idag. Vill ni se mer av den? Ja? Okej, då säger vi så då

American flag high waist shorts


Jag köpte ju aldrig dessa när de kom in första gången, något jag bittert ångrade när de sålde slut på tre sekunder. När jag nu av en slump såg att de hade kommit in på hemsidan igen klickade jag hem dem snabbt som attan! Nu hoppas vi bara att de är lika awesome i verkligheten som på bild. Matcha med svart, svart, svart - transparent instoppad skjorta, lång kavaj, killerheels, stram hästsvans/knut. I say mmmyes! 349 kr hos Gina.

Livet som naturare

Nu är jag snart klar med historian, weeho! Bara en uppgift kvar sen friheeeeeeeeeet

....i några minuter innan jag måste börja plugga till svenskan/projektarbetet/kursprovet i matte e. Men ändå

2011

2011. Januari är suddigt. Jag kommer ihåg att jag hade en av mina största dippar vid jul föregående år, samt att jag räknade igenom halva matte D-kursen över jullovet. I februari hände det lite mer. Jag skaffade en ny blogg i hopp om att inspirationen skulle vakna, men icke. Istället gick det bara utför. Både med bloggen och mig själv. Vårvintern och våren 2011 var en segdragen och jobbig tid. En av ljuspunkterna var när jag åkte upp till Stockholm i februari med mitt ex och såg Accept och Steelwing, och gjorde en intervju med Accepts gitarrist Wolf Hoffman. Mitt intresse för vintage merch ökade markant, och det var länge det enda jag lade pengar på. Jag fyllde 18, jag tatuerade mig för första gången. Klippte lugg gjorde jag också - än en gång inbillade jag mig att jag passar i det, vilket jag inte gör.

Sista spelningen med bandet


Den sista spelningen med mitt gamla band genomfördes också, i mars 2011. Då om någon gång så insåg jag att det inte är på scenen med en bas jag hör hemma. Bandet rann till slut ut i sanden och väl var väl det, med tanke på vad som skulle komma att hända i oktober.

Klippte lugg. Känner ni igen mig? Hehe.

På påsk åkte jag, morsan, moster och kusin till Berlin och åt och drack väldigt gott. Min debut på en tvåstjärnig restaurang var en upplevelse i sig, det vill jag lova. Jag hade till och med på mig klänning för första gången på väldigt länge - och trivdes. Antagligen för att jag tillfälligt kom bort ifrån alla krav om att bete mig på ett sätt som inte var jag. I maj besöktes Liseberg och jag vantrivdes. Jag hade det sjukt hektiskt på sluttampen i skolan, och vissa saker gick helt åt helvete. Sedan var skolan äntligen slut, och jag började ladda upp inför Iron Maiden och Big Four i början av juli.

 

Berlin 2011. Lycklig.

 

Iron Maiden var, naturligtvis, lika underbart som alltid. Något som däremot inte var lika underbart var publiken. Det kan ha varit bland det värsta jag har varit med om. Jag insåg dessutom till min besvikelse att Maidenpubliken har ändrats drastiskt på bara några år, antagligen i takt med bandets ökande popularitet. De lockar långt fler än bara hårdrockare i dagens läge. Det drog ner stämningen något. På Big Four två dagar senare var det inte lika störande. Då placerade jag mig själv på en säkrare plats från början, och jag hade en skitbra kväll i gott sällskap. Metallica imponerade förvånansvärt mycket på mig, så de ska jag utan tvekan se igen.

 

Tiveden i mosters stuga

Efter detta dog min förra blogg. Nu blir det lite svårare att komma ihåg. I augusti hängde jag med moster till Tiveden, vandrade och plockade kilovis med kantareller. September förflöt smärtfritt fram tills jag åkte till Stockholm och hade en kanonhelg med morsan och moster, köpte massvis med nya jeans och åt gott som vanligt. Tågresan hem skulle dock förändra hela min tillvaro. Två veckor senare var jag singel, och hade tappat precis allt jag hade förlitat mig på under flera år. Normer och synsätt som inte var mina egna hade format mig så mycket att jag helt hade tappat bort mig själv.

 

Resten av året ägnades åt återuppbyggningsarbete. Snart hade jag lämnat personen ifråga bakom mig, men förändringarna skedde så snabbt att jag inte hann med. Livet snurrade ikapp de år jag hade missat. I början var det skönt att släppa kontrollen och bara enjoy the ride. I slutet av december insåg jag dock att jag behöver få lite stabilitet i tillvaron. Låta saker falla på plats. Få grepp om vardagen och mig själv. Än har jag bara börjat, men det är det som våren 2012 ska handla om. Sedan tar jag studenten, och då är det dags att flyga ut i livet.


2012. Hur kommer det här året att vara annorlunda? Jag vet att jag kommer må bättre än 2011, på alla plan. De nya, djupa relationerna jag har fått på sista tiden tänker jag aldrig i livet släppa taget om. Inte ens om vi hamnar i olika städer i höst. Jag ska försöka att inte stressa ihjäl mig själv heller, för det har ingen någon nytta av. Ta tag i saker på direkten, sova bättre, stressa mindre. Spendera mycket tid med mina nära och kära. Aldrig mer ta någon skit och satsa på mig själv på ett annorlunda sätt än tidigare. Det borde inte vara orimligt att hålla, eller hur?


Wings of an angel




Underbart go kväll igår med två av mina tre allra, allra bästa. Jag är väldigt, väldigt tacksam över att jag hade kontakt med dem under nyårsnatten. Det blev ganska dramatiskt emellanåt, det ska jag inte sticka under stol med. Men bortsett från vissa otrevligheter så hade jag hur trevligt som helst. Bilder på maten och allt kommer, men det känns mer prioriterat med en liten årsresumé, för min egen skull. För att jag ska komma ihåg, både det som var bra och det som var riktigt åt helvete.

Och även fast det nästan bara är snokare och stalker(s?) inne på den här bloggen, så tänker jag fortsätta blogga precis som förut. Jag skriver ingenting jag inte kan stå för, så nej, jag är inte rädd. Vad är det som är så farligt med sanningen?


RSS 2.0