New blog!

Nu tar vi allt och byter blogg, eller hur? Tanken är att den ska bli en aning mer öppen än denna har  varit, hehe. killingseason.blogg.se är det som gäller från och med nu!
 
killingseason.blogg.se

I can't sleep

Under den senaste helgen har mitt liv och min framtid kastats huller om buller och nu vet jag varken ut eller in. Önskar nästan att jag hade fått gå ett år till på gymnasiet.. Utan att säga för mycket så tänkte jag meddela att jag kör en soloturné ner till Gbg imorgon. Efter det får vi se hur det blir med allt. Nå, jag kommer åtminstone ha hösten planerad och klar om ett par dagar. Till den tidpunkten längtar jag, oavsett hur det blir. Just nu svävar jag fritt i en rymd av ingenting, hör inte till någonting, är ingenting, vet ingenting. Jag avskyr den känslan och nu får det väldigt gärna bli lite ordning i mitt liv igen. Kan ingen bara säga åt mig vad jag ska göra och hur min framtid kommer att se ut? Snälla?

Utkast: Sep. 01, 2012


Vamp

Nuså.. hehe. Vad tycks om hårfärgen btw? Hot/not? Jag hittade precis den kalla, mörkbruna färgen jag ville ha. Cool chocolates deep ash nånting. Aja. Bra blev det i alla fall. Det är bara en toning förvisso, men den lär jag köpa igen!
Något av det snyggaste som finns till just en mörk, kall hårton och blek hy är (mörk)röda läppar. Riktigt vampigt alltså, men det är sjukt hett! Den bleka hyn är ju automatiskt fixad på mig året runt, och nu när håret också är i rätt färg så svängde jag ihop ett par snygga vamp-läppar så var looken komplett.. haha. Vad gör man inte när man är rastlös och borde sova? Ville bara se hur det blev med röd läppenna + semitransparent vinrött läppglans, och det blev ju rätt bra faktiskt. Riktigt snygg mörkröd färg som inte gör sig rättvisa på bilderna riktigt, menmen. Om ni vill beskåda detta underverk irl så är det bara att pallra sig hit.....men helst inom typ tio minuter för jag tvättar bort det när jag borstar gaddarna. Så det så. Hähä.
 
Nämen, annars då.. vad har alla skövdebor för sig idag? Super skallen av sig på matfestivalen, årets happening in town? Jag hade helt missat att det var den här helgen, vilket är ett levande bevis på mitt enorma intresse.. Annat var det när man var yngre. Det var en snackis i flera månader i förväg, folk försökte desperat få tag i sprit och cigg, och på Dagen D så slutade de allra häftigaste i någon buske någonstans, fulla som jävla ägg, iklädda blås grönt-tröjor och (om polisen fick tag på någon av dem) vilt skrikandes "SNÄLLAA RING INTE MIN MAMMAAAAA".
Det var tider det.
 
Läppenna - Russian (matt) från MUS. Läppglans - 07 Purple Rain från Gina Tricot.

RSS 2.0