Bojkotta Nelly.com

Är du emot pälsindustrin? Strävar du efter rättvisa? Se då till att bojkotta Nelly.com fram till den dagen då de väljer att lyssna på sina kunder och slutar att stödja det vidriga djurplågeriet som utgör pälsindustrins baksida.

Idag fick jag reda på att den stora internetbutiken Nelly.com säljer äkta päls, bland annat Canada Goose-jackor som innehåller äkta päls från Coyote-hunden. Det i sig kom som en smärre chock, men vad som gjorde mig riktigt förbannad är deras sätt att behandla sina kunder och deras åsikter.

Djurrättsalliansen Jönköping försökte ställa Nelly.com till svars via deras nätbaserade kundtjänst. Läs konversationen mellan Nelly.com och Djurrättsalliansens utsände HÄR.

En annan tidigare trogen kund försökte med samma metod, utan lyckad framgång. Läs hennes konversation med kundtjänst HÄR.

Ett flertal försök har även gjorts via Nelly.com's facebooksida. Flera personer har försökt få upp frågan om djurrätt de senaste dygnen, vilket Nelly.com väljer att ignorera.

Att Nelly.com fullkomligen vägrar att vara tillmötesgående gentemot en såpass stor grupp av sina kunder är rent skandalöst. En varumärke tjänar otroligt mycket respekt och status genom att vara emot djurförsök och pälsindustrin, något som många idag har förstått, men uppenbarligen inte Nelly.com. Oavsett om människorna bakom butiken inte ger ett dyft för djurrätt så borde de åtminstone tänka på vad de kan förlora i inkomster och hur deras varumärke kommer att påverkas. Nu börjar ordet att spridas. Väldigt många unga tjejer är idag väl upplysta om pälsindustrin och den plåga den tillför på djuren. Flertalet av dessa kommer inte att vilja stödja en butik som är för djurplågeri.

Nelly.com - om ni vill värna om ert varumärke och behålla era kunder är det hög tid att rätta till det här gigantiska misstaget. Helst igår.


Till Facebook-eventet. SPRID!

Kommentarer
Postat av: miranda

re: Nej, jag förstår inte varför folk inte accepterar andra människors val. Jag bryr mig inte om att du äter kött, det är ditt val. Jag tänker inte direkt se ner på dig eller anklaga dig för att du gör det.



Om ändå alla tänkte så, att det inte spelade någon roll vad andra gör & tänker!

2011-11-03 @ 13:51:40
URL: http://drinkingfish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0