Offwhite lace dress


Hola amigos. Long time no see, men mitt vardagsliv kör ihop sig för jämnan numera och då blir bloggen lidande. Nåväl - har i alla fall massor med kläder att visa upp! Ska plocka fram digitalkameran och go bananas senare idag, men nu får ni nöja er med cambilder på mitt senaste klänningsfynd. Sjukt underbar! Matchas bäst med skinnpaj och dr martens. Lite trång över tuttarna men som tur var så fanns det ju en dragkedja, haha. Annars är det stenhårt plugg och träning fram tills jag åker till Teneriffa på tisdag! Oppppa!

With my love

Underbaraste söndagsförmiddagen (någonsin?) spenderades med älsklingen vid sjön. Strålande sol, värme, pussar.. det enda som fattades var väl kakor haha. Närå. Kram på er!

Spring timeJeans - Gina Tricot / Jeansjacka och Anthraxtröja - vintage

Helt galet varmt ute idag! Det kliade i fingrarna efter jeansjackan så den fick göra årets debut. Fick dessutom hem den perfekta orkesterjackan, visar idag eller imorgon. Är så kär så ni anar inte..

Annars då? Jag har äntligen kommit igång med träningen igen, en lång löprunda igår och en kortare idag. Träningsvärk from hell.. Dags att förbränna zum phat agaain! Känns som jag har legat på latsidan i några månader men nu är det skarpt läge. Så nu blir det väl att gå ner några kilo och sedan bygga på med muskler =) fin i sommar och sådär

Coral//coated//zippers


Nöjd tjej, aaahhw yeeeeeaah. Mitt hår är awesome, mina skor är awesome, mina kläder är awesome. Skorna är 16 cm klack på men det syns ju inte här.. Nåväl. Dags att lämna den materiella världen för en stund. Har läst en del om lucid dreaming och även upplevt WILD by accident. Dags att göra ett medvetet försök? Återkommer huruvida det blir lika fruktansvärt som förra gången eller inte..

(får äntligen börja träna igen, yeeey!!)

Be aware//the storm gets closerFick all of a sudden lust att plocka fram det tunga artilleriet (en vanlig, sketen digitalkamera, men hey allt är tyngre än webcam) och fota lite outfitbilder. Jävligt längesen men vem fan tycker att outfits är kul på vintern? Snart är våren i full fräs och det gillas ju, som den trogna vår- och höstlover jag är (ja, sommaren är överskattad). Passande då att jag slog till på ett par Dr Martens nu i dagarna. Jag har länge väntat på det perfekta paret och här är de. Utan stålhätta, 8-håls, vintage, stenccola. Köpta på second hand i Amsterdam (inte av mig personligen, men ändåå). Hur ballt?! Ska bo i dem tills jag dör. Die with your boots on, som det så fint heter på Iron Maidenska.

Och farlig (för mig själv) som jag är när det handlar om kläder så kom jag ju naturligtvis inte hem med bara lådan med mina fina doc m's. Inhandlade de perfekta svarta jeansen med zippers (bitches luuves zippers) och den perfekta korallröda toppen. Ska allt dra på mig det imorgon så får ni se hur fint det kan se ut, mm. Nu blir det cambridgeplugg. Cya!


Shorts - Gina Tricot / t-shirt - H&M / kofta - Gina Tricot / Dr Martens - vintage

Heja studiedag


Hola kids, dags att dra ut i solen för andra gången idag. Ska hämta ett paket, handla och lite annat. Kör lazy style idag. Osminkad förövrigt men att fylla i ögonbrynen är ju ett måste.. Illgött att bara kunna dra på sig skinnjackan och solbrillorna och sticka ut. Heja våren!

So that bitch is actually aliveSexig som få helt klädd i underställ. För att inte tala om mina nya pjucks och det nyklippta håret. Men det är ni allt värda, ni som troget stalkar min inofficiella blogg.. Haha, nej men helt ärligt så är jag chockad över hur många det är som hittat hit och faktiskt går in VARJE dag, nu när jag inte uppdaterat på tre år. Ja, jag lever. Jag har hunnit fylla år, klippa mig, shoppa massor, beställa student- och balklänning, vara kär i min man och andra viktiga saker. Tyvärr har det hunnit hända en del annat mindre bra också, men det lämnar vi utanför bloggen.. Allt löser ju sig på ett eller annat sätt. Jag är inne på min fjärde antibiotikakur och nu ber vi till övre makter att bakterierna släpper taget..

So long tills jag har något viktigare på hjärtat.


RSS 2.0