Lace//lace//lace

Tjena kids. Allt bra? Nu är det lov och inaktiviteten flödar här på bloggy. Håller på med lite andra projekt för närvarande. Nåväl.. Belönade mig själv med att beställa hem den PERFEKTA spetsklänningen efter lite strul med internetbanken. Helt plötsligt verkar jag ha förvandlats till en Gina Tricot-fjortis, men till mitt försvar så har de faktiskt haft sjukt mycket snygga kläder nu det senaste. Näe, dags för en löpartur och sen klicka hem ett superfint vårlinne från Acne. Kläder=lycka

(middag med pojkvännen imorgon också, ännu mer lycka på det)


-


Dimanche


Hej ungar. Dagens funderingar rör sig om framtiden (mer om det senare) och en eventuell ny frilla. Jag vill spy på mitt hår och det känns så jävla ofräscht, så en klippning inom en snar framtid hade varit välkommet. Problemet är bara att det är så satans dyrt och kontot står nästan på noll i skrivande stund. Oh well, får väl boka tid till nästa månad. Nästan tre år sedan jag klippte mig hos en frisör senast.. intressant. Gör inget att kapa bort någon decimeter faktiskt, jag har ju trots allt haft väldigt långt hår väldigt länge nu. (hyperintressant inlägg)

That that was that is that is no moreDagarna segar förbi i en enda grå, trögflytande massa. Det krävs en sådan ansträngning för att göra minsta lilla, så all min energi går åt att göra, inte tänka. Det enda som inte är jobbigt är nog att sova.. gå i ide, kanske? Jag distraherar mig själv med skolarbete, träning och disciplin. Försöker, åtminstone. Nä, man ska väl inte gnälla, egentligen. Men det hade ärligt talat passat mig betydligt bättre att gå i skolan på sommaren och vara ledig i januari-februari-mars. Det är mörkt och kallt och tillvaron är märkbart monoton, vilket tömmer mig på energi och gör mig helt håglös. Oh well..

Måndagens outfit här ovan. Lite sekreterare. Kjol från H&M, tröja från Gina och halsband från Åhléns.

RSS 2.0