Vamp

Nuså.. hehe. Vad tycks om hårfärgen btw? Hot/not? Jag hittade precis den kalla, mörkbruna färgen jag ville ha. Cool chocolates deep ash nånting. Aja. Bra blev det i alla fall. Det är bara en toning förvisso, men den lär jag köpa igen!
Något av det snyggaste som finns till just en mörk, kall hårton och blek hy är (mörk)röda läppar. Riktigt vampigt alltså, men det är sjukt hett! Den bleka hyn är ju automatiskt fixad på mig året runt, och nu när håret också är i rätt färg så svängde jag ihop ett par snygga vamp-läppar så var looken komplett.. haha. Vad gör man inte när man är rastlös och borde sova? Ville bara se hur det blev med röd läppenna + semitransparent vinrött läppglans, och det blev ju rätt bra faktiskt. Riktigt snygg mörkröd färg som inte gör sig rättvisa på bilderna riktigt, menmen. Om ni vill beskåda detta underverk irl så är det bara att pallra sig hit.....men helst inom typ tio minuter för jag tvättar bort det när jag borstar gaddarna. Så det så. Hähä.
 
Nämen, annars då.. vad har alla skövdebor för sig idag? Super skallen av sig på matfestivalen, årets happening in town? Jag hade helt missat att det var den här helgen, vilket är ett levande bevis på mitt enorma intresse.. Annat var det när man var yngre. Det var en snackis i flera månader i förväg, folk försökte desperat få tag i sprit och cigg, och på Dagen D så slutade de allra häftigaste i någon buske någonstans, fulla som jävla ägg, iklädda blås grönt-tröjor och (om polisen fick tag på någon av dem) vilt skrikandes "SNÄLLAA RING INTE MIN MAMMAAAAA".
Det var tider det.
 
Läppenna - Russian (matt) från MUS. Läppglans - 07 Purple Rain från Gina Tricot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0